Letní akce na španělské elektrické skútry a motorky e-broh

Užij si léto na elektroskútru. Ve spolupráci se značkou e-broh pro tebe máme do 31. 8. slevu až 17 % na naše nejoblíbenější modely. Tak dej sbohem horku a vyraz se na nich ochladit někam k vodě.

Nerad(a) kupuješ zajíce v pytli? Přijď si skútry prohlédnout osobně na testovací jízdě zdarma nebo je rovnou pohodlně objednej online. S našimi skútry bude tvé léto ještě zábavnější a ekologičtější.

Doporučujeme tyto zlevněné modely

Elektroskútry španělské značky e-broh kombinují moderní technologii, stylový design a šetrnost k životnímu prostředí. Vychutnej si tichou a plynulou jízdu bez emisí a vysokých nákladů na palivo.

To ale není vše. Mrkni na všechny zlevněné modely a zjisti, který je tvému srdci nejbližší.

Už cítíš vítr ve vlasech?

Tak si akci nenech utéct, platí jen na objednávky uskutečněné do 31. 8. 2024. Čím dřív ale objednáš, tím víc si s nimi užiješ léto. Kousky odebíráme ze Španělska a doručíme ti je během 14 dní.

Proč rozjet ekologickou dopravu zrovna s námi?

  1. Elektroskútry evropských značek – skútry od evropských značek mají snadno dostupné náhradní díly a ověřené reference.
  2. Snadné nabíjení i z obýváku – nabízíme i elektrické skútry s vyjímatelnou baterií, kterou si snadno přes den nabiješ v práci nebo přes noc přímo u sebe doma.
  3. Náklady nižší až o 80 % – náklady na používání elektromotorek jsou nižší než u spalovacích motorů. Navíc jsou nenáročné na údržbu a ve městě zajistí tichý a čistý provoz.
  4. Testovací jízda – dej si se skútrem nezávazné rande. V okolí našeho skladu v Horních Počernicích se na všech vybraných modelech můžeš předem projet, abys zjistil(a), jak ti sedne.

WhatsApp e-skoot Testovací jízda zdarma