Nová španělská značka e•broh

Obchod otevíráme se zastoupením dvou španělských značek, po URBETu jsme se dohodli se značkou e•broh. Značku si jako samostatný projekt založil velký distributor zemědělských strojů ze Zaragozy - ZEPPELIN. e•broh nabízí velmi široké portfolio modelů od malých skútrů, přes maxi skútry až po sportovní motorky. Z jejich portfolia jsme vybrali 4 modely, u kterých věříme, že budou mít na našem trhu největší úspěch.

Veracruz GLE

Za zmínku určitě stojí e•broh Veracruz, skútr v retro designu inspirovaný italskými klasikami, který v konfiguraci se dvěma baterkami ujede po městě přes 200km a nemusíš tak nabíjet moc často. Navíc má silný motor, takže v klidu povozí dva a to i do kopců.

Strada 9K

Druhý model, který si představíme, je maxi skútr Strada 9K. Je to robustní skútr, se kterým se budeš pohybovat efektivně po městě, ale díky silnému motoru, velké baterce a maximální rychlosti přes 100 km/h je jako stvořený pro dojíždění z okolí města a nebo pro víkendové vyjížďky mimo město.

Bravo

Nejen ty se určitě obrátíš za sportovně laděnou motorkou pojmenovanou Bravo. V manévrovatelnosti po městě bude trochu zaostávat za svými sourozenci skútry, ale všechno vynahradí na silnicích mimo město. Je to motorka jako dělaná pro víkendové výlety po okreskách.

e-broh Veracruz GLE e-broh Strada 9K e-broh Bravo GLE
WhatsApp e-skoot Testovací jízda zdarma