Nový obchod s elektro skútry a motorkami

e-skoot je brána do světa stylové elektromobility pro mladé.

Jsme nadšení, že ti můžeme představit e-skoot, značku, která nově definuje způsob, jakým vnímáš městskou a příměstskou mobilitu. Přinášíme vyváženou kolekci elektrických motorek a skútrů od evropských dodavatelů tak, aby si své nové vozítko vybral opravdu každý.

Rozumíme, že vybírat budeš především online, ale je jasné, že nic nenahradí možnost vybrané kousky si osahat a projet. V showroomu (zatím) v Praze ti vždycky poradíme a navrhneme model přesně pro tvé potřeby. Nejsme motorkáři v tom pravém smyslu, naše srdce bije pro "planetu A" a pro efektivní a čisté řešení dopravy po městě. Neboj se přijít si s námi pokecat.

Proč si vybrat e-skoot?

Skvělý výběr U nás si vybere každý. Máme v nabídce skútry i motorky, malé i velké, černé i barevné. Levnější vyrobené v Číně, i kvalitativně bezkonkurenční vyrobené v Evropě.
Obsah online Na webu najdeš všechny potřebné informace, aby sis mohl udělat shortlist v klidu domova.
Showroom experience Až si vybereš, dej nám vědět, co ti máme připravit k projížďce a přijď si k nám vše prohlédnout a osahat.
Možnost zapůjčení Nestačí ti projet si skútr pár minut po okolí? Půjč si ho třeba na víkend! V případě nákupu ti půjčovné odečteme z ceny.

Proč si vybrat elektrickou motorku?

Udržitelné dojíždění Elektrická revoluce tady není, ale ten, komu není příroda lhostejná, může přispět k ekologičtější budoucnosti. Jezdi bez hluku, zápachu a emisí.
Finanční úspora Při běžné ceně elektřiny budeš na elektroskútru jezdit za 20 Kč na 100 km. Když nabiješ ze solárů, tak zadarmo. S benzínovým skútrem za 100-120 Kč na 100 km.
Jednoduchá a levná údržba Na elektrických vozidlech je velmi málo částí, které vyžadují výměnu. Tím neříkáme, že elektroskútry nepotřebují údržbu - stejně jako každé jiné zařízení ti budou sloužit déle, když je budeš udržovat v optimálním stavu. Ale zvládneš to s podstatně nižšími náklady.
Snadné dobíjení Všechny menší skútry mají vyjímatelnou baterii, kterou si můžeš v klidu nabít přes noc doma nebo přes den v práci.
Moderní design Někteří výrobci se drží ověřených receptů, ale najdou se i takoví, kteří prozkoumávají neokoukané křivky. Pokud hledáš wow efekt, může to být to pravé pro tebe.

WhatsApp e-skoot Testovací jízda zdarma